291.JPG

 

149.JPG

 

 


ginop_8.3.5.jpgFejlesztések:VEKOP-1.2.6-20-2020-01191 / PM KKVTELEP 2018 A/390

 


szechenyi2020.jpg


Sajtokozlemeny.jpg
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


tamogatas.jpg

Projekt információ

Az Unio Telecom Kft. a Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén című pályázatán PM_KKVTELEP_2018/_A/390 azonosító számú projektje.
A projekt egy már megkezdett fejlesztés, befejezése lesz. Cégünk új, Európai színvonalú gyártó csarnokot épít Felsőpakony Iparterületen. A már fent említett telekommunikációs hálózatfejlesztési boom, nagyobb fémipari gyártó kapacitást igényel az elkövetkezendő években. Így szeretnénk alkalmazkodni a piac állította új igényekhez. Ezen kívül cégünk, a már meglévő szerelvény gyártását is bővíti idén a Lemez légkábelbúra gyártással. Munkahely teremtés gyanánt minimum 2 fő felvétele is szükségesé válik. A projekt során beszerzésre kerül egy Baykal BLE Pro Fiber Laser Systems BECKHOFF típusú CNC vezérlővel. A BAYKAL BLE fiber lézervágó rendszere kétdimenziós formákat állít elő sík alapanyagból. A projekt során szintén beszerzésre kerül APHS 31200-4-DA66T CNC 4 tengelyes hidraulikus élhajlító is.

 

2020.07.23

Sajtóközlemény

Az Unio Telecom Kft. a Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása  Pest megye területén című pályázatán PM_KKVTELEP_2018/_A/390 azonosító számú projektje támogatásban részesült.

Az Unio Telecom Kft  a Pénzügyminisztérium 58.500.000 Forintos támogatásával megkezdete az Unio Telecom Kft. fémmegmunkálási kapacitásának eszközbeszerzés útján történő fejlesztését.

A fejlesztés során a termelő és szolgáltató tevekénységekhez kapcsolódó meglevő géppark bővítése, mely lehetőséget ad a különböző elektromos szolgáltatók által támasztott követelmények, a nagyvolumenű költséghatékony gyártási folyamat megvalósítására.  A fejlesztés eredményeként a drágább eszközök felfogatására gyártott precíz fémszerelvények nyereséges gyártása valósul meg. 

A projekt fizikai megvalósulásának helye a Felsőpakony Major út 2-ben található telephely.  A projekt tervezett megvalósítási ideje 12 hónap.  A projekt célja, hogy egy jobb munkahelyi környezetet biztosító, magasabb automatizálási fokú, kevesebb minőségi reklamációval működő eszköz állományt hozzunk létre, mely stabil partnere lehet a magyar forgácsoló üzemeknek. 

További információ kérhető: info@uniotelecom.hu

 

2021.08.27.

Sajtóközlemény

Az Unio Telecom Kft. a Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén című pályázatán PM_KKVTELEP_2018/_A/390 azonosító számú projektje támogatásban részesült.

Az Unio Telecom Kft a Pénzügyminisztérium 58.500.000 Forintos támogatásával megvalósította az Unio Telecom Kft. fémmegmunkálási kapacitásának eszközbeszerzés útján történő fejlesztését.

A fejlesztés során a termelő és szolgáltató tevekénységekhez kapcsolódó meglevő géppark bővült. A fejlesztésnek köszönhetően lehetőségünk van a különböző elektromos szolgáltatók által támasztott követelmények, a nagyvolumenű költséghatékony gyártási folyamatok megvalósítására. A fejlesztés eredményeként a drágább eszközök felfogatására gyártott precíz fémszerelvények nyereséges gyártása valósulhat meg.

A projekt fizikai megvalósulásának helye a Felsőpakony Major út 2-ben található telephely. A projekt céljaként meghatározott jobb munkahelyi környezet biztosítása, a magasabb automatizálási fokú, és kevesebb minőségi reklamációval működő eszköz állomány megvalósult. Ennek köszönhetően a stabil partnerei vagyunk a magyar forgácsoló üzemeknek.